CAFE HAAPIS:

SAPAN ja PONNISTUKSEN joukkueet voivat pitää kahvilaa ja vuokrata grillin, pallotutkan ja laminointikoneen omiin tapahtumiinsa.

PELI-ILLAT, TURNAUKSET, SUNNUNTAIKAHVILA, OMAN JOUKKUEEN MEHU-, GLÖGI-, SYNTTÄRI- JMS TARJOILUT - JÄLKISIIVOUS:

Kahvilan käytön ehto on keittiön jälkisiivous (lattia ja pöytätasot siistitään, omat jäljet putsataan ja roskikset tyhjennetään + omat roskat laitetaan kadun puoleisiin ulkojäteastioihin). Älä säilytä omia kahvilavarustuksia ja ruokajämiä keittiössä, vie ne mukanasi. Mikäli olet käyttänyt grilliä, puhdista se jälkeenpäin, ohje alla. Mikäli keittiöesine tai -varuste (esim kahvipannu, ikkuna, lukko) menee epäkuntoon kahvilavuoron aikana tai keittiö ei ole siistissä kunnossa vuoron alussa, viesti Nikille (alla). Varmista että tarjoiluluukku ja ulko-ovi ovat lukossa vuoron lopussa.

Ohje lieden sulakkeiden (3 kpl) asentamisesta löytyy keittiön sähkökaapista. Muista poistaa sulakkeet vuorosi jälkeen.

Kenttäyhtiö tarjoaa isot pahvimukit tapahtuman käyttöönne (löytyvät varastosta). Muut myytävät ja kertakäyttöastiat on tuotava käyttäjän itse.
 
Varasto on jätettävä siistiin kuntoon, esineet oikeisiin paikkoihin, ei työnnettynä vain oven eteen. Mikäli kaikki nämä eivät ole tehty tapahtuman yhteydessä, otamme yhteyttä tapahtumajärjestäjiin, ja kutsumme heidät hoitamaan hommat sovitun mukaisesti.

Turnauksen jälkisiivouksen lisävelvoite: kenttäalueen ulkoroskisten (8kpl) ja huoltorakennuksen wc-roskisten tyhjennys (2kpl), Suljetun ulkoroskistyypin avain löytyy keittiön laatikosta avainnipusta. Kannattaa käytää kumihanskoja; ne ovat keittiön allaskaapissa. Tämän lisäksi wc:n ja pukkarien siivous ja lakaisu + paperiannostelijoiden täyttö. Turnauksista syntyy niin paljon roskaa ja wc:t/pukkarit ovat niin kovassa käytössä, ettei voi valitettavasti jättää siivousta seuraaville käyttäjille.

MAKKARAGRILLI:

5e/3t, 10e/pv, 20e/viikonloppu (maksu kaasun kulutuksesta).

Vuokraamme myös alueen päiväkotien ja koulujen käyttöön. Grilliä ei saa viedä pois omiin tapahtumiin.

HUOM! PUHDISTAKAAgGrillin ritilät ja rasvapellit käytön jälkeen, pesuaine ja teräsharja löytyvät kangaskassista keittiön vessan naulasta. Seuraava käyttäjä kiittää! KÄYTTÄKÄÄ ENSIN AVATTU KAASUPULLO LOPPUUN ENNENKUIN AVAATTE UUDEN. Mikäli kaasu loppuu kesken tapahtumaa, lähi-bensikseltä saa lisää (30e/11kg), kuitti hallitukselle Nik/Niku, ja saat rahat takaisin.

Sytytysohje: 1). Kytke letku kaasupulloon 2). Musta nuppi tähtiasentoon (*) ja paina pohjaan 15-30 sekuntia niin että kaasuletku täyttyy. 3). Sen jälkeen paina kipinäpainiketta 3-5 kertaa, apuliekit syttyvät, musta nuppi on yhä painettu pohjaan, pidä se painettuna n. 15 sekunttia vielä, muuten apuliekit sammuvat. 4.) Musta nuppi esim asentoon 3, sitten hiljalleen rivisuuttimet syttyvät. Voitte säätää lämpöä 1...5 sään mukaan . Grilliä ei saa käyttää sisätilassa, mutta esim. katoksen alla voi käyttää. Tuulessa varmista, että grilli on tuulensuojassa sytytyshetkellä, muuten sytyttimet palavat (2 kertaa rempattu tämän takia).

PALLOTUTKA:

10e/pv, 20e/viikonloppu. Ei saa viedä muualle.

LAMINOINTIKONE:

on keittiössä molempien omistajaseurojen käytössä kylttien tekoon.

Tiedustelut: Nik Davies, haapaniemen.kentta@gmail.com, puh. 050 5717 335

On hyvä pitää mielessä, että kenttää käyttää monta sataa meidän junnua joka päivä, plus muita vuorolaisia. Yhteisen edun mukaista on siivota AINA omat jäljet ja jättää keittiö seuraaville käyttäjille siistiin kuntoon. Junnumme kiittävät!!

Jaa tämä sivu